Welke Clubz past bij jou?

Wat vind jij leuk? Waar ben je goed in? Wat heb je altijd al eens willen proberen? Ontdek wat bij je past tijdens Clubz. Je kiest 3x per jaar voor een Clubz. Zo kun je elke keer weer opnieuw bepalen waar je zin in hebt. Wat wordt jouw eerste keus?

Muziek

'Ik heb altijd al eens in een band willen spelen.' - Sam

Elk blok staat een ander deel van muziek centraal. Samen zingen tijdens Sing When You’re Winning, een popkoor-project. Meespelen in een echte band of in groepjes muziek schrijven voor film en theater. Samen muziek maken dus! 

Atelier

"Mijn linosnedes werden steeds beter.' - Alyssa 

In het eerste blok gaan we lekker experimenteren met inkt, stempels en linosnedes. We beginnen met een eigen stempel die je eindeloos kunt uitproberen op kaarten met verschillende kleuren inkt, patronen en achtergronden. We eindigen met een linokunstwerk. 

In blok 2 en 3 gaan we marionettes maken en onze eigen kleding restylen. 

Iets voor jou? 

Sport

'Ik skate nu ook naar mijn sportclub.' - Flore

Bij Sport kun je elk blok kiezen uit twee richtingen. 

Risk-taker 
Vind jij het leuk om je grenzen te verleggen? Durf jij een uitdaging aan te gaan? In dit project gaan we sporten doen waarbij jij jezelf kunt uitdagen. Zo gaan we bootcampen, skaten en freerunnen. Durf jij ook van dak naar dak te springen? 

Urban sports 
Door verschillende sporten uit te proberen die op 'straat' worden gedaan, zoals padel of 3vs3 basketbal nemen we je mee in de wereld van Urban sports. Lekker samen bewegen en actief zijn. 

 

Science

'Mix it up' - Rihanna 

Ik heb eerst voor Science gekozen. Dat was echt tof. We gingen namelijk ons eigen ruimtepak maken. 

Het volgende blok kies ik gewoon nog een keer voor Science! We gaan dan onze eigen vingerafdruk zichtbaar maken en ook onze unieke DNA-code kraken. Eigenlijk net als in de CSI. Ik ben heel benieuwd!  

Wat zou jij kiezen?

Theater

'Ik vond acteren leuker dan ik had verwacht.' - Jim 

Voor iedereen die zin heeft om toneel te spelen. Ook als je het spannend vindt, maar wel nieuwsgierig bent naar wat je kunt, graag in de spotlights staat of dat juist wil leren. 

Uiteindelijk werk je toe naar een voorstelling. Op de voorgrond, in een rol met tekst en in kostuum, samenspelen in het stuk. Of juist achter de schermen, werken aan het decor en de kostuums en waar ook grime, licht en geluidtechniek voorbij komen. 

Durf jij het aan? 

ICT&Design

'Ik maak mijn eigen 3D-ontwerpen.' 

Van 2D naar 3D. We gaan duurzame ontwerpen maken in heel uiteenlopende richtingen. Van architectuur tot groenvoorziening. 

Ontwerpen met HTML is de volgende stap. 

Wil je kennis maken met moyenvioletrouge, dan kies je voor #C71585. Wil je kennis maken met hotpink, dan kies je voor #FF69B4. Ontwerpen met HTML, niet voor #808080 muizen. 

Kun jij hier iets van maken?