Samen leer je meer!

Van der Capellen is een school voor mavo, havo en vwo, maar vooral een school voor iedereen. Dat vinden we belangrijk, want je kunt veel van elkaar leren. Samen leren is ook nog eens heel leuk en gezellig!

Ontdekken wat bij je past

Het begint allemaal bij jezelf leren kennen en wij jou natuurlijk. Hoe beter je namelijk weet wie je bent, hoe meer inzicht je hebt in wat je al kunt en wat je nog wilt ontwikkelen. Daardoor kun je goed kiezen wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. We helpen je daar graag bij.

Elkaar leren kennen

Om goed samen te werken, is het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. Dat begint meteen al voor de zomervakantie. Je komt dan samen met je ouders op school voor een gesprek met je mentor. Ook leer je natuurlijk je klasgenoten kennen. Een goed begin voor een fijne sfeer in de klas! 

Samen maken we de school

Op de Van der Capellen werken we veel met elkaar samen. Zo leer je andere brugklassers kennen bij Clubz, helpen de leerlingen uit Atheneum 6 bij het brugklaskamp en organiseert de leerlingenvereniging de brugklasdisco. Samen maken we de school!